Roller grill rolkowy z osłoną i szufladą grzewczą do bułek 16 parówek HotDog 2200W 230V Royal Catering
Symbol:
1007118
Dostępność:
Duża dostępność
63
szt.
1086.25
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
0
Grill rolkowy Royal Catering to niezastąpione urządzenie w barach szybkiej obsługi, food truckach, sklepach spożywczych, punktach gastronomicznych na plenerowych imprezach, a także stacjach benzynowych. Model RCHG-9WO umożliwiarównoczesne przyrządzenie 16 parówek, fankfurterek, kabanosów itp.
Grill do hot dogów posiada 9 rolek ze stali nierdzewnej. Materiał ten zastosowano również do wykonania obudowy. Dzięki niemu sprzęt charakteryzuje się neutralnością dla zdrowia, solidnością oraz łatwym utrzymaniem w czystości. Ochronę przed czynnikami zewnętrznymi (np. zabrudzeniami, wiatrem) zapewnia osłona ze szkła hartowanego. Taca zatrzymuje tłuszcz i okruchy.
Zakres temperatury wynosi od 0 do 250°C. Za sprawą jej podwójnej kontroli użytkownik może różnie podgrzewać wędlinę z przodu opiekacza i z tyłu. Moc maszyny to 2600 W. Dodatkowe udogodnienie stanowiszuflada do podgrzewania pieczywa (maks. temp. 110°C).
Cechy:
- - 9 rolek
- - Obudowa i rolki ze stali nierdzewnej
- - Osłona z hartowanego szkła
- - Łatwe czyszczenie
- - Podwójna regulacja temperatury
- - Szuflada grzewcza
- - Taca na tłuszcz
- - Bezpiecznik
Parametry techniczne:
- - Model - RCHG-9WO
- - Nr katalogowy - 1468
- - Stan artykułu - Nowy
- - Napięcie - 230 V / 50 Hz
- - Moc - 2200 W
- - Zakres regulacji temperatury (przód) - 0 - 250°C
- - Zakres regulacji temperatury (tył) - 0 - 250°C
- - Zakres regulacji temperatury w szufladzie - 0 - 110°C
- - Materiał rolek i obudowy - Stal nierdzewna
- - Materiał osłony - Szkło hartowane
- - Liczba rolek - 9
- - Długość rolki - 46,5 cm
- - Średnica rolki - 25 mm
- - Odległość między rolkami - 12 mm
- - Wymiary (DxSxW) - 43 x 58 x 51,5 cm
- - Waga - 20 kg
- - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 48 x 60,5 x 33,5 cm
- - Waga wysyłki - 22,2 kg
W zestawie:
- - Grill rolkowy
- - Instrukcja obsługi